Korendijk Watersport over naar Bonsink Aquaservice

0

Na bijna negentig jaar komt er een einde aan Korendijk Watersport. Eigenaar Roel Korendijk besloten om zijn Zwolse bedrijf te verkopen aan Bonsink Aquaservice uit Zwartsluis. ‘Het was een genoegen om dag in dag uit vele gepassioneerde watersporters van dienst te kunnen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Bonsink Aquaservice iedereen ook voortreffelijk van dienst zal zijn’, zegt hij.

Krachtenbundeling
Bonsink Aquaservice maakt zich vanuit het waterrijke Zwartsluis al meer dan dertig jaar sterk om mensen een zorgeloze vaart te bezorgen. Dat gebeurt niet alleen met het onderhouden, repareren en refitten van vaartuigen, maar ook met het leveren van (technische) watersportproducten.

Willem-Jan en willem Bonsink. in de aanbouw.

Dat laatste zal aanzienlijk verbeteren door de aanbouw van een volwaardige winkel. ‘Naar verwachting is midden september de verbouwing van onze winkel klaar. Met deze winkel op komst en de overname van Korendijk Watersport verwachten we onze klanten nog beter en sneller te kunnen helpen’, aldus Willem en Willem-Jan Bonsink, de eigenaren van Bonsink Aquaservice.

Zwartsluis
Tot en met zaterdag 9 augustus is de Zwolse vestiging open en tot die tijd profiteren klanten van opruimingskortingen. ‘Daarna is iedereen van harte welkom in Zwartsluis en via de webshop. We zijn dan weliswaar nog niet klaar met de verbouwing maar we bieden al wel hetzelfde aanbod (exclusief de kledinglijn) als Korendijk Watersport.’
‘Door onze technische kennis krijgen klanten bij elk watersportproduct vakkundig advies. Zo verlaat iedereen het pand met de juiste producten in de hand óf ingebouwd in het vaartuig. Wel zo prettig’, vertelt Willem-Jan enthousiast.

Vrije tijd
Voor Roel en zijn vrouw betekent de overname dat zij binnenkort kunnen genieten van hun vrije tijd. ‘Mijn vrouw en mij rest niet anders dan klanten en leveranciers te bedanken voor hun vertrouwen in Korendijk Watersport. Wij zijn er van overtuigd dat Bonsink Aquaservice vanaf maandag 11 augustus alles doet om iedereen voortreffelijk van dienst te zijn’, sluit Roel Korendijk af.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.