KBN wil locatie in Zwijndrecht ‘binnenvaarthuis’ maken

0
Het gebouw in Zwijndrecht op de oever van de Oude Maas. (foto KBN)

Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN) is verhuisd naar de derde etage van het gebouw aan de Scheepmakerij 330 in Zwijndrecht. Tot nu toe werd sinds de fusie in het voorjaar van 2022 op twee locaties gewerkt door de fusiepartners. “Deze verhuizing betekent niet alleen een fysieke overgang, maar ook een symbolische stap naar een gedeelde toekomst.”

“Onze nieuwe locatie in Zwijndrecht vertegenwoordigt meer dan alleen kantoorruimte”, aldus KBN in een persbericht. “We hopen dat het niet alleen een plek zal zijn waar onze toegewijde medewerkers werken aan de belangen van onze leden, maar ook een ‘binnenvaarthuis’ waar we elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en samenwerken aan de uitdagingen die voor ons liggen.
Dit nieuwe hoofdkwartier biedt ons de ruimte en faciliteiten om (digitale)vergaderingen te organiseren, podcasts op te nemen en sneller te kunnen schakelen met organisaties als IN-CITE, waardoor de dialoog en samenwerking tussen verschillende spelers in de sector worden bevorderd.”

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.