- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuws“K” Line voor 2e en laatste keer verkozen tot rederij van het...

  “K” Line voor 2e en laatste keer verkozen tot rederij van het jaar

  - Advertentie -

  Delen

  Op 7 december is tijdens het NT Havendebat in Rotterdam bekend gemaakt dat rederij “K” Line de Container Liner Shipping Award van evofenedex heeft gewonnen. Het is de tweede keer in het 6-jarig bestaan van de award dat “K” Line door Nederlandse verladers en expediteurs is gekozen tot best presterende rederij. In 2014 won “K” Line ook al. Het is meteen met zekerheid ook de laatste award voor de rederij, want die fuseert komend jaar met twee andere Japanse rederijen MOL en NYK.

  Voor het bepalen van de winnaar van de award is aan ondernemers aan de hand van 26 criteria gevraagd welke rederij het afgelopen jaar de beste prestaties heeft geleverd. Daarbij gaven de verladende bedrijven aan dat zaken als beschikbaarheid, betrouwbaarheid en nauwkeurig de belangrijkste criteria zijn voor de dienstverlening van rederijen. “K” Line scoorde het hoogst op deze criteria en mag zich dus ook dit jaar ‘rederij van het jaar’ noemen.

   

  Hoogste score

  Volgens evofenedex valt op dat “K” Line ook de hoogste score heeft behaald op het gebied van digitalisering en uitwisseling van data. evofenedex ziet hierin het bewijs dat door middel van investeringen in uitwisseling van data er ook een betere prestaties kunnen worden geleverd. Digitale uitwisseling van data tussen partijen in de keten zorgt voor minder fouten in administratieve procedures waardoor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid toeneemt.

  Namens evofenedex reikten beleidsmedewerker Rogier Spoel (links) en voorzitter Steven Lak (midden) de prijs uit aan Fer Penders van “K” Line.

  Managing director Fer Penders van “K” Line zei in een reactie: “Wij zijn dankbaar voor deze erkenning. Het is voor de tweede maal de kroon op de prestaties van het voltallige “K” Line team en onze IT-mensen in het bijzonder.”

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -