- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsJochem van Gelder opent 60e nationaal kamp Hattem

Jochem van Gelder opent 60e nationaal kamp Hattem

- Advertentie -

Delen

Televisiepresentator Jochem van Gelder opent op 12 juni het 60e Nationaal Kamp Hattem, een schoolwerkweek voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Van Gelder, bekend van programma’s als Het beste idee van Nederland, Bonje met de Buren, Lachen om Home Video’s en van zijn deelname aan Wie is de Mol, speelt een rol in het toneelstuk ‘Mollenvangers op Molecaten’.

Bijna 250 kinderen en 75 Mentoren uit heel Nederland zullen een week lang ondergedompeld worden in de wereld van kinderavonturen. Het 60e Nationaal Kamp Hattem wordt georganiseerd door Stichting Bosavontuur Hattem. De opening van het 60e Nationaal Kamp Hattem op maandag 12 juni aanstaande vindt plaats bij Kampgebouw ‘De Zandkreek’, Koeweg 17 in Hattem en begint om 15.00 uur.

Reünie

Op zaterdag 10 juni is er een reünie voor iedereen die ooit  bij Nationaal Kamp Hattem betrokken is geweest. Oud- deelnemers, Kampwachten, Kampstaf en sponsoren. Iedereen is welkom! De reünie begint om 14.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Aanmelden via [email protected]

Meer informatie over de opening van de Kampweek en de reünie: www.nationaalkamp.nl

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -