Jaarverslag 2017 is verschenen

0

Het BVB-jaarverslag over 2017 is gereed. Hierin worden alle highlights van vorig jaar nog eens voor het voetlicht gebracht en leggen we uiteraard een financiële verantwoording voor deze activiteiten af. Zo is te lezen over de werkzaamheden en resultaten binnen Maatwerk Voorlichting Binnenvaart, de diverse beurzen en havendagen waar het BVB bij betrokken was en de diverse communicatieprojecten die vorig jaar zijn uitgevoerd.

Ook andere ontwikkelingen bij het BVB komen aan de orde. Sponsors en relaties ontvangen deze week een exemplaar van het jaarverslag per post. Het is ook op te vragen bij het BVB of online te bekijken via de website onder het kopje ‘Downloads’.

Maritime Industry

Bij het jaarverslag ontvangt u tevens informatie over Maritime Industry. Deze vakbeurs vindt van 29 tot en met 31 mei plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Het BVB zal hier wederom optrekken met Binnenvaart Netwerk Diensten (BND), Bureau Telematica Binnenvaart (BTB), Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB). U vindt ons in stand F.101.
Sponsors van het BVB en relaties van de diverse binnenvaartorganisaties hebben als het goed is via de uitnodigingsservice van de beursorganisatie een uitnodiging ontvangen om zich te registreren voor deze beurs.

 

Presentatie strategische arbeidsmarktagenda

Het Bureau Voorlichting Binnenvaart heeft zich het afgelopen jaar in samenwerking met een breed scala aan stakeholders, waaronder ondernemers, onderwijsinstellingen, sociale partners en de overheid, sterk gemaakt om een strategische arbeidsmarktagenda op te stellen voor een toekomstbestendig personeelsbestand voor de binnenvaart. Daar zet de gehele sector zijn schouders onder.
In deze agenda is de missie en zijn de beloftes opgenomen waar we ons als sector aan gaan houden en waarmee we samen aan de slag willen om het personeelstekort aan te pakken. Op een effectieve manier gericht op de urgentie nu, maar ook rekening houdend met wat er nodig is in de toekomst.

Op dinsdag 29 mei zullen we de agenda met als titel Alle hens aan dek presenteren en toelichten. Die dag zetten de betrokken partijen tevens hun handtekening onder deze agenda, waarmee ze hun inzet en steun uitspreken om samen de schouders eronder te zetten.

Uiteraard staat de wereld in de tussentijd niet stil en worden nu al goede stappen gezet met lopen­de acties. Voorafgaand aan de presen­tatie van de agenda wordt één van deze actiepunten toegelicht, namelijk de verbetering van de praktijkopleiding. Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven geeft een workshop. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

U bent dinsdag 29 mei vanaf 10.00 uur welkom in vergaderzaal 4 in de Evenementenhal Gorinchem. Het programma start om 10.30 uur en duurt tot 13.00 uur. Deelname is gratis. We sluiten af met een lekkere netwerksnack. Aansluitend kunt u gelijk de beurs bezoeken.

We verzoeken u wel even aan te melden. Dit kan tot en met vrijdag 25 mei. Mail uw naam en telefoonnummer naar info@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.