- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsMaritime Awards Gala gaat niet door wegens corona

  Maritime Awards Gala gaat niet door wegens corona

  - Advertentie -

  Delen

  De 15e editie van het Maritime Awards Gala, die voor 9 november stond gepland, is in verband met de coronacrisis uitgesteld naar 2021. Op het gala viert de maritieme sector jaarlijks haar innovatieve, gezamenlijke kracht.

  Die kracht moet nu  worden ingezet om de crisis zo goed mogelijk door te komen, aldus de organisatoren. De Stichting Maritime Awards Gala maakt van de gelegenheid gebruik om  de Nederlandse maritieme sector veel sterkte toe te wensen.

  Crisis doorkomen

  Het gala is het jaarlijkse evenement waar de innovatieve topprestaties uit de sector gepresenteerd worden. Er zijn jaarlijks ruim 900 maritieme professionals aanwezig op de feestelijke bijeenkomst. Tijdens het gala krijgt men de kans om relaties te ontmoeten uit de sector en te genieten van een diner, terwijl vijf prestigieuze Maritime Awards worden uitgereikt.

  “De bedrijven uit de sector vestigen nu alle aandacht en energie op een oplossing om de crisis zo goed mogelijk door te komen. Om die reden heeft de Stichting Maritime Awards Gala besloten de 15e editie van het gala te verzetten naar 2021. Bij dit besluit heeft de mening van diverse stakeholders uiteraard meegewogen”, aldus de organisatie.

  De voorbereidingen gaan door. De stichting kijkt ernaar uit elkaar iedereen uit de sector in november 2021 weer te zien. “Bruisend, energiek en vooral, samen als One Innovative Force!

   

   

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -