Het BVB en EICB blikken vooruit

0

Het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) en het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) blikken vooruit. Voor de komende maanden staan er een paar evenementen op de planning zoals NOVIMAR, PLATINA3 en het wel bekende Binnenvaartcafé. Hieronder de evenementen op een rij:

NOVIMAR – 7 oktober 2021 (fysiek evenement)
Neem deel aan de eindconferentie van NOVIMAR op 7 oktober in Antwerpen! Na vier jaar hard gewerkt te hebben worden de eindresultaten van het semi-autonoom-varen-project NOVIMAR gepresenteerd.
Aanmelden voor dit event kan alvast. 

Dagmar Stolk
Dagmar Stolk, communicatiemedewerker bij Bureau Voorlichting Binnenvaart

PLATINA3 – 19 oktober 2021 (digitaal evenement)
PLATINA3 richt zich op het bij elkaar brengen van binnenvaartkennis en -expertise op Europees niveau. Het gaat om een zestal, internationale bijeenkomsten met op de agenda belangrijke onderwerpen zoals vergroening en energietransitie, klimaatverandering, informatie-uitwisseling in de keten en autonoom varende schepen.
Tijdens dit tweede evenement wordt er aandacht gegeven aan knelpunten voor modal shift en een vervolg geven aan de discussie over financiering voor de transitie naar zero-emissie binnenvaart.
Aanmelden kan hier.

Binnenvaartcafe – november 2021 (digitaal evenement)
In november zal de derde editie van het Binnenvaartcafé plaatsvinden. De exacte datum en planning worden nog bekend gemaakt via de nieuwsbrief en de social media-kanalen van het BVB.

Wij hebben er zin in!

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.