- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGulf neemt Zeeland Bunkering over

Gulf neemt Zeeland Bunkering over

- Advertentie -

Delen

Gulf Bunkering, onderdeel van FinCo Fuel Group, maakt bekend dat het Zeeland Bunkering in Terneuzen overneemt. Daarmee vergroot Gulf Bunkering, eerst vooral actief in de noordelijke havens van Nederland, zijn capaciteit.

Met de toevoeging van vier bunkerboten aan de vloot is Gulf voortaan in staat de gehele Nederlandse kustlijn te beleveren. Bovendien wil Gulf Bunkering een nog grotere rol spelen in het verduurzamingsproces in de zee- en binnenvaart. Daarnaast heeft Gulf Bunkering haar terminalcapaciteit vergroot voor de komende jaren. Op deze manier kan de organisatie klanten leverzekerheid garanderen.

Landelijke dekking

Jeroen van Essen, General Manager Gulf Bunkering, vertelt: “Door de toevoeging van de bedrijfsactiviteiten van Zeeland Bunkering heeft onze organisatie een vrijwel landelijke dekking, wat voor veel klanten een pré is. Tel daar de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid erbij op en dan hebben we een mooi totaalpakket aan producten voor de gehele kustlijn in Nederland.”

Zeeland Bunkering bestaat sinds 1974 en opereerde tot 2015 onder de naam Bondewel. Arjan van Garderen van Zeeland Bunkering is tevreden met de aansluiting bij Gulf. “In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan de positie van Zeeland Bunkering in Zuidwest-Nederland. Ik heb er alle vertrouwen in dat Gulf Bunkering deze positie in de komende jaren zal versterken.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -