- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGeslaagd open huis Internaat Prinses Margriet

Geslaagd open huis Internaat Prinses Margriet

- Advertentie -

Delen

Op vrijdag 30 oktober hield het internaat voor Schippers- en Kermisjeugd Prinses Margriet open huis. De middag stond in het teken van ‘elkaar ontmoeten’. Nieuwe ouders, die op zoek zijn naar een veilige en vertrouwde woon- en leefomgeving, waren in de gelegenheid om het Zwolse internaat te bezoeken.

Ouders konden tijdens in een ongedwongen sfeer persoonlijk kennismaken met de directie, met medewerkers en andere ouders. Ook waren zij van harte welkom op de verschillende woongroepen, waar de medewerkers van het internaat hun vragen beantwoordden.

 

Voor de stichting Schipper mag ik ook eens over varen? was er een cheque. (foto's Prinses Margriet Internaat)
Voor de stichting Schipper mag ik ook eens varen? was er een cheque. (foto’s Prinses Margriet Internaat)

Cheque

Rond 14.00 uur waren er 2 afgevaardigden aanwezig van de stichting Schipper mag ik ook eens varen? Zij namen een cheque in ontvangst met de opbrengst van de startdienstcollecte die het internaat aan het begin van dit schooljaar hield. De kinderen zongen daarbij het liedje Schipper, mag ik over varen. De stichting Schipper mag ik ook eens varen maakt zich er sterk voor dat mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking in gezins- of groepsverband van een meerdaagse vaarvakantie kunnen genieten.

Dankzij het prachtige herfstweer konden de kinderen heerlijk buiten spelen. De ouders en kinderen werden verrast met verschillende lekkernijen van de koks. Zo was er de traditionele erwtensoep met roggenbrood en spek, maar ook tomatensoep, poffertjes, oliebollen en nog veel meer.

 

PA300010

 

 

 

 

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -