- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws Gerwil opent kantoor in Sliedrecht

 Gerwil opent kantoor in Sliedrecht

- Advertentie -

Delen

Louwe Hakvoort en René Boer zetten een nieuw maritiem uitzendbureau op onder de naam Gerwil-Sliedredge. Ze maken daarmee een verbinding tussen Urk, waar Gerwil Crewing is gevestigd, en Sliedrecht waar de nieuwe vestiging opent. De afstand van zo’n 130 kilometer tussen vissersdorp en baggerdorp is geen issue.

René Boer staat aan het roer van het Sliedrechtse kantoor Gerwil-Sliedredge. De stap maakt het voor Gerwil Crewing mogelijk om uit te breiden op het gebied van bagger, windenergie en offshore. Gerwil-Sliedredge is vanaf 1 maart operationeel vanuit het kantorenpand aan de Prisma in Sliedrecht.

Samenwerking

Louwe Hakvoort, eigenaar van Gerwil Crewing, is enthousiast over de samenwerking: “Een kantoor in het maritieme hart van Nederland. Toen René beschikbaar kwam, zag ik direct een kans die ik niet heb laten lopen. We zijn het gesprek aangegaan en verwachten elkaar goed te kunnen aanvullen, waarbij het kantoor op Urk zal zorgdragen voor de gehele backoffice.”

René Boer, oud-baggeraar en ervaren consultant in de baggerwereld, is blij met zijn nieuwe stap. De afgelopen jaren werkte hij bij verschillende maritieme uitzendbureaus. De kans om nu in samenwerking met Louwe iets voor zichzelf te beginnen, greep hij met beide handen aan.

“Toen Louwe mij benaderde om samen te werken, voelde dat direct goed. De gedachte om iets voor mijzelf te beginnen heb ik al vaker gehad. Mijn kracht ligt echter bij de samenwerking en het onderhouden van relaties en niet bij de bijbehorende administratieve taken die daarbij komen kijken. Doordat het kantoor op Urk hier gespecialiseerd in is, zorgt dit voor de perfecte match.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -