- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsGenco Scheepvaart wordt vierde pijler onder PTC Groep

Genco Scheepvaart wordt vierde pijler onder PTC Groep

- Advertentie -

Delen

Met de overname van Genco Scheepvaart heeft PTC Groep een vierde pijler onder de coöperatie. Het bevrachtingskantoor vult de PTC, HVC en Den Breejen Bevrachtingen aan. PTC is vooral sterk in het Noord-Zuid- en het binnenlands transport, Genco is voornamelijk op de Duitse markt actief.

Directeur-eigenaar Arie van Gent van Genco Scheepvaart en het bestuur van de Particuliere Transport Coöperatie tekenden op 7 februari in Rotterdam de overname-overeenkomst. “Bij een overname van je bedrijf zoek je naar een partij die dicht bij de huidige werkwijze past en je een goed gevoel geeft. De normen en waarden en de werkwijze waar de PTC voor staat, spraken mij dan ook zeer aan”, aldus Arie van Gent. “Bovendien bijten we elkaar niet, maar zijn we een uitstekende aanvulling op elkaar. PTC is sterk op de Noord-Zuid-vervoerstrajecten en wij gaan vooral aan Emmerich voorbij.”

Zwijndrecht

Henri van Sandijk, penningmeester en woordvoerder namens het bestuur van PTC, zegt: “Genco Scheepvaart blijft eerst nog zelfstandig vanuit hun kantoor in Zwijndrecht opereren, maar als we deze zomer met onze coöperatie naar Zwijndrecht verhuizen, zullen we in het gezamenlijke nieuwe kantoor de werkzaamheden geleidelijk gaan integreren. Ons motto is ‘Samen sterk!’ en we heten de medewerkers en relatieschippers van Genco Scheepvaart dan ook van harte welkom, want alleen samen kunnen we dit tot een succes maken!”

Samen met Genco ziet de PTC-Groep mogelijkheden om een efficiëntere inzet van de binnenvaart te bewerkstelligen door sterkere dekking op de vervoerscontracten en het bundelen van de krachten op het gebied van duurzaamheid.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -