Geeve Hydraulics viert 24-jarig bestaan

0

Henk Geeve startte precies op 1 april 1996 in een klein pandje in Rotterdam de verkoop van hydraulische componenten. Deze datum van 1 april die vaak met de nodige humor wordt geassocieerd was voor Geeve het begin van een lang bestaan en absoluut geen grapje.

Precies 24 jaar later is Geeve Hydraulics uitgegroeid tot een succes en natuurlijk vieren zij vandaag hun verjaardag. Met leuke filmpjes op Social Media kan men genieten van het feestje bij Geeve Hydraulics. Enthousiaste medewerkers laten vooral op TikTok een compilatie zien van ballonnen tot taart en geven zelfs een kleine indruk van de locatie in Rotterdam.

Geeve Hydraulics is een technische groothandel in hydraulische slangen en componenten van gerenommeerde A-merken en fabrikanten, waaronder Parker. In hun uitgebreide webshop kan men navigeren door diverse productgroepen. Geeve Hydraulics heeft meer dan 30.000 artikelen verdeeld over meerdere productlijnen en categorieën in voorraad. Uiteenlopende producten zoals snijringkoppelingen, slangen, kogelkranen, gereedschap en leidingbeugels. Door deze ruime voorraad kunnen zij op korte termijn leveren en assembleren.

Geeve Hydraulics biedt een hoog kwaliteitsniveau en een uitstekende service. Efficiency vanwege een eigen productieafdeling is daarom gegarandeerd. Bestellingen en leveringen vinden plaatst via de eigen bezorgservice. Hierdoor worden diverse facetten binnen de onderneming zelf beheerst en gecontroleerd.

24/7 beschikbaar zijn is voor Geeve Hydraulics geen uitzondering. Vrachtwagens met alle middelen aan boord en professionals staan dag en nacht klaar voor reparatie en service. Tevens is dit mogelijk op locatie.

De ervaring van Geeve Hydraulics die vandaag tot 24 jaar reikt neemt met zich vele voordelen mee. Een team met technische kennis en jarenlange ervaring geeft u graag het juiste advies en streven zij naar een lang termijn samenwerking met de klant. Met 24 jaar kan je wel stellen dat zo jarenlange samenwerking heel goed mogelijk is met Geeve Hydraulics!

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.