- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsFranse Business Award voor Damen Shipyards

  Franse Business Award voor Damen Shipyards

  - Advertentie -

  Delen

  De Franse Kamer van Koophandel (CFCI Pays-Bas) heeft de ‘Trophées du Commerce France – Pays-Bas 2014’ uitgereikt tijdens een galadiner in Hotel De L’Europe in Amsterdam. De prijzen worden jaarlijks toegekend aan bedrijven die een belangrijke bijdrage leveren aan de Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen. Damen Shipyards viel in de prijzen en werd beloond met een Business Development Award.

   

  De jury onder voorzitterschap van Pierre Ménat, de ambassadeur van Frankrijk in Nederland, selecteerde de winnaars op basis van gerealiseerde groei, strategie, concurrentiepositie en innovatie.
  Scheepsbouwconcern Damen Shipyards verstevigde zijn positie in Frankrijk met recente overnames van scheepswerven in Brest en Duinkerke. Jurylid Karin Duivenvoorden, Brand & Communication Director bij Thalys International, zei: ‘Deze overnames vormen een belangrijke investering in Frankrijk en geven een nieuwe impuls aan de industriële activiteiten in de regio. Naast behoud van werkgelegenheid genereert Damen met de uitbreiding van de scheepsbouwactiviteiten op deze werven ook nieuwe werkgelegenheid in Frankrijk. Een terechte winnaar.’

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -