- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsFilmstudent Simon zoekt schip om mee te varen voor een documentaire

Filmstudent Simon zoekt schip om mee te varen voor een documentaire

- Advertentie -

Delen

“Hey, ik ben Simon en ik ben filmstudent. Voor mijn eindwerk documentaire ben ik op zoek naar een schipper die het ziet zitten om samen met mij en mijn vader van Antwerpen naar Keulen te varen.”

Met die oproep hoopt de Vlaamse student Simon Janssens een schip te vinden. Hij legt uit: “Mijn vader heeft vijftig jaar geleden diezelfde tocht gedaan en ik zou naar aanleiding van onze gedeelde passie voor het varen deze tocht opnieuw willen doen. Hiervoor ben ik dus wel op zoek naar iemand die het zou zien zitten om ons mee te nemen.”

“Hoelang deze toch zal duren, hangt uiteraard af van wat voor schip we ter beschikking kunnen hebben. Hiervoor zoeken we dus ook nog een schip. Uiteraard willen we er een  financiële vergoeding voor geven.”

De tocht kan plaats vinden tussen 1-7 april of 17-25 april. “Zie je het zitten om met ons een aantal dagen deze prachtige tocht te maken en zie je het ook zitten om je ervaring van het varen te delen met ons en de camera? Dan kan je me bereiken via +324 73746057 of [email protected].”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -