Europees maritiem certificaat voor fotograaf Evert Bruinekool

0

Evert Bruinekool van E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst is door het European Maritime Certification Institute opgenomen in het Europees register als maritiem specialist voor journalistieke producties, het publiceren van persberichten en fotoreportages. Opname van een fotograaf/journalist in het register is uniek én voor Bruinekool een bevestiging van zijn uitgebreide maritieme kennis.

Zijn in Hilversum gevestigde bedrijf verzorgt fotografie en tekst voor onder meer de maritieme sector. ‘In de afgelopen jaren schreven we onder meer artikelen over nieuwe wetgeving zoals de CE-markering en de Wet pleziervaartuigen, nieuwe ontwikkelingen in de branche, technische achtergrondverhalen, ondernemersportretten, reisverhalen en havenberoepen. Daarnaast wisten wij door middel van persberichten publiciteit te genereren voor scheeps- en jachtwerven.’

Evert Bruinekool.
Evert Bruinekool.

Combineren

De ondernemer vervolgt: ‘In de bijna dertig jaar dat we actief zijn, hebben we ons onderscheiden van andere journalisten en persbureaus door fotografie en tekst volledig te combineren. Wij werkten en werken voor vrijwel alle maritieme vak- en watersportbladen in Nederland en ook regelmatig buiten Nederland. Andere gebieden waar wij actief in zijn: journalistiek in de bouw, hout, metaal, techniek en bedrijfsjournalistiek. Inmiddels beschikken wij over een stockarchief van ruim 500.000 foto’s en schreven we meer dan 10.000 kleine en grote artikelen.’ Hij is onder andere verbonden aan De Binnenvaartkrant.

European Maritime Certification Institute (EMCI Register) certificeert bedrijven, professionals en producten binnen de maritieme sector. EMCI is wereldwijd actief als maritieme examen-, certificerings- en registerorganisatie.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.