Dekatel: scheepvaartabonnement

0

Dekatel introduceert een speciaal telefoonabonnement voor de scheepvaart: Op Koers Internationaal. Dekatel Telecom heeft daarvoor een contract gesloten met Vodafone.

Binnen Dekatel was al langere tijd behoefte aan een abonnement waarmee schippers optimaal bediend konden worden, aldus het bedrijf uit IJsselmuiden in een persbericht. “In deze economisch moeilijke tijden is het laag houden van de kosten van groot belang. Met de introductie van het Dekatel-Op Koers Internationaal abonnement is dit een feit geworden. Bellen naar een bevrachter in Duitsland terwijl je vaart in Zwitserland? Bellen zo lang je wilt naar familie in Nederland? Het is nu mogelijk tegen een vast bedrag per maand. Het abonnement zorgt ervoor dat schippers in veel gevallen gratis kunnen bellen en gebeld kunnen worden binnen Europa.”

Scheepvaartafdeling
De introductie van het abonnement noemt Dekatel een logische stap. ”De oorsprong van het bedrijf ligt in de scheepvaart en afgelopen najaar is er een speciale scheepvaartafdeling opgericht. Op deze afdeling zijn mensen werkzaam die een speciale band hebben met de wereld van de scheepvaart. Doel van de afdeling is ervoor te zorgen dat schippers een directe ingang hebben bij Dekatel waar zij terecht kunnen met al hun vragen. En daar dan ook meteen een passende oplossing krijgen omdat er mensen werken die weten wat er speelt.”

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.