De Meerpaal wint 7-tegen-7-toernooi

0

 

Richard Suiker en zijn teamgenoten vieren het winnen van de wisselbeker.

Alsof het zo moest zijn: Richard Suiker nam namens De Meerpaal Oud de laatste penalty in de finale tegen Het Wiel. Hij scoorde en daarmee won zijn team het 7-tegen-7 Schippersvoetbaltoernooi van 2014. Zodoende stond hij even later met de enorme wisselbeker op het bordes van voetbalvereniging Transvalia ZW.

Organisatoren Steven Steenbergen en Richard Suiker.

Wat het bijzonder maakt is dat Suiker samen met vriend Steven Steenbergen organisator is van het jaarlijkse voetbalevenement in Rotterdam. Beiden kwamen de voetballiefhebbers ook binnen de ijnen in actie (maar niet samen). Aangezien de organisatie als een huis staat en ze hulp krijgen van vele vrijwilligers, doen ze dat met een gerust hart.

Aan elkaar gewaagd
En in het geval Van Suiker nu dus ook met succes. De teams van Meerpaal Oud en Het Wiel waren aan elkaar gewaagd, zowel wat tactiek als voorzichtigheid betreft. Daardoor eindigde de finale zoals hij begon (0-0) en moest een lange en spannende strafschoppenserie uitsluitsel brengen. De Capellenaren deden dat net één keer beter dan de spelers uit Maasbracht. Bout Tankvaart legde beslag op de derde plaats; Sportdorp Jong werd vierde.
Daarmee kwam een einde aan het sportieve deel van de dag. Maar nog niet aan het 7-tegen-7 Schippersvoetbaltoernooi. Voetballers, supporters en andere aanwezigen beleefden nog een gezellige avond met veel muziek en dans.

 

Het winnende team van De Meerpaal Oud. (foto’s Tekst & Toebehoren)

Actie op het veld…

Volop speelmogelijkheden voor de kinderen…

Het was druk en gezellig…


Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.