Contargo stopt in Germersheim

0
(foto Freyer)

Contargo Rhein-Neckar zegt de tot 31 december lopende huurovereenkomst als terminalexploitant in Germersheim op. De onderneming legt de focus  op het gebied van containerlogistiek in de toekomst op zijn grote terminals in Ludwigshafen en Mannheim en op het zuidelijker gelegen Wörth en Karlsruhe.

Vanaf 1 januari  neemt de eigenaar van de terminal in Germersheim, Freyer, de exploitatie van de containerterminal in eigen handen. “Omdat wij tot nu toe ook al de overslag en opslag van de containers voor onze rekening namen, verandert er  voor ons niet zo veel”, aldus directeur Peter Freyer. “Wij blijven nauw samenwerken met Contargo.  Wij hopen dat de klanten van terminal deze locatie ook in de toekomst trouw zullen blijven.”

“Onze binnenschepen zullen ook in de toekomst bij de terminal in Germersheim aanleggen”, zegt Konrad Fischer, co-manager van Contargo. “Voor onze klanten vormt dit besluit geen zwaarwegende verandering. Wij nemen slechts afscheid als exploitant van de locatie Germersheim en wensen de firma Freyer verder veel succes.”

 

foto: Freyer Hafenlogistik

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.