Construction & Shipping Industry al weer bijna uitverkocht

0

De voorbereidingen voor de zevende editie van Construction & Shipping Industry zijn in volle gang. Evenementenhal meldt naast vele bekende bedrijven ook “een mooi aantal nieuwe exposanten” voor de vakbeurs geboekt te hebben. De beursvloer is bijna uitverkocht en de organisatie is bezig met de indeling van de laatste stands. Construction & Shipping Industry vindt plaats op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 mei in Evenementenhal Gorinchem.

Construction & Shipping Industry 2011 is een belangrijk trefpunt voor bedrijven en ondernemers die gelinkt zijn aan de maritieme industrie. Drie dagen lang kunnen specialisten en vakmensen op zoek naar noviteiten, om tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik te maken kennis te maken met leveranciers en bij te praten met bekenden uit de branche.

Gewaardeerd concept
Evenementenhal verzorgt alles tot in de puntjes. Exposant en bezoeker krijgen een volledig verzorgd concept met gratis catering en parkeren. Voor exposanten verzorgt de organisatie ook nog eens de standbouw en uitnodigingen. Bij voorregistratie of bezit van een entreebewijs is een bezoek aan Construction & Shipping Industry gratis.
“Wij merken dat ons concept erg wordt gewaardeerd”, aldus beursorganisator Antoinette Hulst. “Jaarlijks krijgen wij erg leuke en verraste reacties. Ik denk dat dit mede bijdraagt aan de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer op de beurs.”

Openingstijden
De openingstijden zijn dit jaar iets aangepast. Doordat afgelopen jaren nogal wat bezoekers al vroeg in de middag arriveerden, heeft Evenementenhal besloten een uur eerder open te gaan.

Dinsdag 10 mei 13:00 tot 21:00 uur
Woensdag 11 mei 13:00 tot 21:00 uur
Donderdag 12 mei 13:00 tot 21:00 uur

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.