- Advertentie -
Meer
  - Advertentie -
  HomeNieuwsConcordia Damen start kapitaalfonds voor aankoop schepen

  Concordia Damen start kapitaalfonds voor aankoop schepen

  - Advertentie -

  Delen

  Concordia Damen heeft een kapitaalfonds opgericht dat klanten ondersteunt bij de aankoop van nieuwe en gebruikte binnenvaartschepen. Met het BesteVaer Capital Fund wil de scheepsbouwer uit Werkendam investeringen vergemakkelijken.

  Het bedrijf heeft op zijn website een ‘Business Plan Tool’ gemaakt waarmee klanten vrijblijvend een businesscase kunnen laten berekenen voor een ontwerp of schip uit de voorraad van Concordia Damen. De uitkomst geeft een realistische indicatie voor de financiering van het beoogde schip. Na het invullen van zijn gegevens ontvangt de klant het op maat gemaakte businessplan per e-mail.

  Financiering

  Mocht niet volledig aan de financieringscriteria van de banken worden voldaan, dan zal de Business Plan Tool informatie geven over aanvullende financieringsmogelijkheden die BesteVaer Capital Fund kan bieden.

  CEO Chris Kornet van Concordia Damen, zegt: “Met deze stap bieden we onze klanten een nuttig financieringsinstrument. Dit maakt de aanschaf van nieuwe en gebruikte binnenvaartschepen uit onze voorraadportefeuille eenvoudiger en stimuleert de binnenvaart.”

   

  Delen

  - Advertentie -

  Meer

  Laat een reactie achter

  Vul uw opmerking in!
  Vul je naam in

  - Advertentie -
  - Advertentie -

  - Advertentie -
  - Advertentie -