BVB zet beursbezoeker aan het roer

0

Van dinsdag 30 november tot en met donderdag 2 december zal het Bureau Voorlichting Binnenvaart aanwezig zijn op de beurs Intermodal 2010 in de RAI Amsterdam. De beurs richt zich op iedereen uit de logistieke sector. "Als onderdeel van de intermodale keten kan de binnenvaart als de duurzame logistieke oplossing voor de toekomst daarin natuurlijk niet ontbreken." 

Het BVB laat de bezoeker tijdens de beurs zelf aan het roer van de logistiek staan. Met een grote simulator kan men namelijk zelf met een containerbinnenvaartschip door de haven varen. Zo wordt deze vaak onbekende tak van transporteren op een ludieke manier onder de aandacht gebracht.

Maatwerk Voorlichting Binnenvaart
Het Bureau Voorlichting Binnenvaart is te vinden op stand D74. Daar staan ook de medewerkers van het onlangs gestarte project ‘Maatwerk Voorlichting Binnenvaart’. Dit nieuwe team adviseert verladers en logistiek dienstverleners over hoe voor hun individuele goederenstroom  binnenvaart kan worden benut in de logistieke keten. Met behulp van een concreet actieplan worden de partijen in de keten door het team bijgestaan en zonodig kan een pilot worden uitgevoerd.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.