Boegbeeld gezocht

0

Maritime by Holland is op zoek naar “de meest veelbelovende student”. De organisatie houdt in aanloop naar de Maritime Week (van 31 oktober tot en met 9 november) een verkiezing van de ‘Young Maritime Representative’. De winnaar gaat een jaar lang de maritieme sector promoten.
 
Ambasadeur
In een persbericht verklaart Maritime by Holland het idee achter de wedstrijd: “Binnen de maritieme sector zijn boegbeelden voldoende te vinden…. op hun ‘eigen’ vakgebied. Iedere machinist, kapitein, schipper, marinier, scheepsbouwer of ingenieur is trots op wat hij of zij doet. Daarmee zijn zij op hun eigen manier in hun eigen omgeving ambassadeur voor de sector. Met 181.000 werknemers zijn er aardig wat maritieme ambassadeurs. Echter: jongeren die niemand uit de sector kennen en buiten deze cirkel vallen, komen niet in aanraking met deze enthousiastelingen. En daar moet verandering in komen.”
 
Social media
Studenten hebben volgens de initiatiefnemers een veelbelovende toekomst in de maritieme sector. Om dat over de bühne te krijgen wil Maritime by Holland jongeren inzetten die al voor een studie in deze richting hebben gekozen.
“Daarom gaan wij op zoek naar een benaderbaar en aansprekend maritiem student, die een jaar lang als boegbeeld zal optreden. Deze Young Maritime Representative zal jongeren met de maritieme sector in aanraking brengen via social media en zal gepassioneerde en enthousiaste (media)presentaties geven aan andere studenten.”
 
Maritime Awards Gala
De Maritime by Holland Award: Young Representative wordt tijdens het Maritime Awards Gala op 31 oktober uitgereikt. “Ten overstaan van een zaal met meer dan 800 contacten uit de hele maritieme wereld zullen we de eerste student als representative presenteren.”
Kandidaten kunnen worden aangemeld via wh.maritiemland.nl.
 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.