- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsBoeganker voor Ruud Vat

Boeganker voor Ruud Vat

- Advertentie -

Delen

Op 10 december is Ruud Vat, oprichter en oud-directeur van NeeleVat Logistics, onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn toelichting prees Ronald Paul, chief operating officer van Havenbedrijf Rotterdam, hem andere voor zijn ondernemerschap en de rol die hij jarenlang vervulde als ambassadeur en als boegbeeld voor de Rotterdamse haven.

“Vat Logistics was het eerste bedrijf dat op het Distripark Eemhaven neerstreek”, aldus Paul. “Inmiddels is NeeleVat uitgegroeid tot een pijler onder het haven- en industriële complex van Rotterdam-Rijnmond als het gaat om distributie en warehousing.”

Paul roemde de huidige voorzitter van de raad van commissarissen van NeeleVat ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn grote inzet voor de sector, onder meer binnen TLN, het Topteam Logistiek, Deltalinqs en Nederland Distributieland.

Het Boeganker, een plaquette van de kunstenaar Eric Claus, werd uitgereikt tijdens het FENEX-diner, waarbij Ruud Vat afscheid nam als bestuurslid van die organisatie. Sinds de instelling van de onderscheiding in 2006 is Ruud Vat de 36e persoon die de eer van het Boeganker namens het Havenbedrijf Rotterdam ten deel valt.

foto: Ruud Vat (links) ontvangt het Boeganker uit handen van Ronald Paul (foto Nieya van Nie)

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -