B&B-gids voor botenbezitters

0

Speciaal voor botenbezitters komt de ANWB met Bed & Breakfast aan het water, een gids met honderd romantische B&B’s door heel Nederland, direct aan het water. Bootjes leggen er voor de deur aan; de passagiers slapen er en krijgen ’s ochtends ontbijt.

Van grachtenpand tot veerhuis
Er staan adressen in de natuur in, maar ook in de stad. Zo worden landelijke, romantische boerderijen afgewisseld met een grachtenpand in Amsterdam, een nostalgisch veerhuis in Urk en een Pipowagen op de dijk. Alle B&B’s zijn goed te bereiken met de boot. Tenminste als het vaartuig geen staande mast heeft.

Met Bed & Breakfast aan het water kunnen recreanten meerdaagse trips plannen. “Door de toename van de recreatievaart is de vraag naar overnachtingsadressen bij onze leden gegroeid. Ons antwoord is dit gidsje met zorgvuldig uitgekozen adressen in alle provincies”, vertelt Caroline Wetselaar van de ANWB.

Themaserie
De ANWB geeft elke twee jaar de Bed & Breakfastgids uit met 1800 adressen in Nederland en Europa. Vanwege het succes (12.000 exemplaren per jaar) maakt de ANWB dit jaar een themaserie: Bed & Breakfast bij de golf, Bed & Breakfast in de stad en dus, Bed & Breakfast aan het water.

ANWB Bed & Breakfast aan het water kost € 9,95 (ANWB-leden betalen € 9,50) en is te koop bij de ANWB-winkels, VVV’s en in de boekhandel. De uitgave is ook online te bestellen.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.