- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwbouwAvalon View doet naam eer aan

Avalon View doet naam eer aan

- Advertentie -

Delen

De Amerikaanse presentatrice en tv-producer Meredith Vieira, winnaar van vijftien Emmy Awards, heeft de Avalon View gedoopt, de nieuwste aanwinst van Avalon Waterways. De ceremonie vond op 12 april plaats in de Slowaakse hoofdstad Bratislava. De Avalon View vaart dit cruiseseizoen verschillende routes op de Donau.

“Vandaag danken we diegenen met een visie van wat zou kunnen zijn en de handen om het zo te maken”, zei Vieira. “Zo’n schoonheid als dit prachtige schip begint nu aan zijn rivierreis. In elke bocht ligt een nieuw schouwspel om te aanschouwen, een nieuwe ervaring om van te genieten, een nieuwe vriend om het mee te delen.”

De Avalon View is gebouwd door Den Breejen Shipyard in Hardinxveld-Giessendam. Het 135 meter lange schip was in 2020 al gereed, maar door corona en de achtereenvolgende lockdowns kon het nog niet aan de slag. 

Dubbel feest

Daarom was ook met de doop gewacht. Nu de riviercruisevaart weer vrijwel onbelemmerd kan varen, was het dubbel feest voor Avalon Waterways en alle betrokkenen.

De nieuwe aanwinst sluit aan bij Avalons vloot van Suite Ships. Dit model schepen biedt volgens de trotse rederij het breedste uitzicht op de Europese waterwegen. Zijn naam doet de Avalon View dan ook zeer
zeker eer aan.

‘Beds with a View’

Passagiers kunnen kiezen uit twee volledige dekken met de bekroonde Panorama Suites,
met panoramische ramen van vloer tot plafond die de beleving van een open-lucht-balkon creëren. De Panorama Suites zijn ook nog eens meer dan 30 procent groter dan het gemiddelde in de riviercruisevaart. Avalons kenmerkende ‘Beds with a View’ biedt gasten een overweldigend uitzicht vanuit bed.

Dat wordt dan nog lastig kiezen, want vanuit de whirlpool op het Sky Deck is de blik op de voorbijglijdende landschappen en schepen al even aanlokkelijk.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -