Argos Oil verhuist naar Waalhaven

0

Olie- en energieleverancier Argos Oil betrekt deze week een nieuw kantoor aan de Waalhaven, eveneens in Rotterdam. De groei die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt heeft ervoor gezorgd dat het huidige pand in Hoogvliet te klein is geworden. "De nieuwe locatie (Port City III) bezorgt Argos de uitstraling die past bij de rol die de organisatie inneemt in de internationale energiemarkt."

Groei
CEO Peter Goedvolk van Argos Oil zegt: "Argos Oil is de laatste tijd sterk gegroeid en heeft bijzonder ambitieuze groeiplannen. Wij bundelen onze krachten op een centrale locatie, met vrijwel alle Nederlandse Argos Oil-medewerkers onder één dak. Hierdoor worden er voordelen behaald in de samenwerking, de back office, et cetera." Vorige maand maakte Argos bekend dat het wil fuseren met de North Sea Group uit Dordrecht.
Ook dochter BK-GAS verhuist: vanuit Hoofddorp naar de Waalhaven. BK-GAS blijft wel een zelfstandige organisatie die onder de eigen naam opereert.

Port City III
Het nieuwe kantoor is gehuisvest in het gebouw Port City III aan de Waalhaven in Rotterdam. Port City is een kantoorontwikkeling van het Havenbedrijf Rotterdam, bestemd voor havengerelateerde bedrijven. Het complex bestaat uit vier kantoorgebouwen van elk circa 7.000 m2. Peter Goedvolk: "De uitstraling van deze locatie past uitstekend bij het huidige Argos en de rol die de organisatie momenteel inneemt in de internationale energiemarkt."

Argos Oil is in 1984 opgericht door Peter Goedvolk en is één van de snelst groeiende olie- en energiebedrijven in de Benelux. De groep heeft divisies in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Argo Oil heeft meer dan 500 werknemers en een jaaromzet van meer dan 2 miljard euro.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.