Antwerpse haven brengt 110.500 euro bijeen voor Glazen Huis

0

Port For Life, de grootschalige benefietactie van de Antwerpse havengemeenschap voor Music For Life, heeft 110.500 euro opgebracht voor het goede doel. Marc Van Peel, havenschepen en voorzitter van het Havenbedrijf en Rudi De Meyer, gedelegeerd bestuurder van Alfaport, overhandigden de cheque donderdagavond 22 december aan de presentatoren van Studio Brussel in het Glazen Huis op de Groenplaats.

“We zijn zeer tevreden dat de havenbedrijven en hun personeel zich de voorbije weken zo massaal hebben ingezet voor het goede doel. We tonen hiermee andermaal aan dat de haven en haar werknemers samen in staat zijn tot het realiseren van grootse dingen”, zeiden bij Marc Van Peel en Rudi De Meyer.

Inzamelacties
Domino For Life, een soep-, een snoep- en een hot dog-verkoop, een kerstmarkt, twee after work parties, een carwash door het management, verkoop van kalenders….het havenpersoneel toonde zich de voorbije weken bijzonder creatief om geld in het laatje te brengen voor Port For Life. “Al deze acties samen brachten niet alleen veel geld op, meer dan we hadden durven dromen zelfs, ze toonden bovendien aan dat onze haven de werkplek is van bijzonder gemotiveerde en geëngageerde mensen. Daar kunnen we als havengemeenschap alleen maar bijzonder trots op zijn”, aldus Van Peel en De Meyer.
Voor de donatie mochten zij een verzoekplaat in het radioprogramma aanvragen. Dat werd ‘De lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen in de uitvoering van Daan.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.