- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAmsterdam vervangt walstroomkasten

Amsterdam vervangt walstroomkasten

- Advertentie -

Delen

De walstroomkasten binnen de ring A10 van Amsterdam worden vervangen. Er staan inmiddels al twintig nieuwe kasten.

De rest volgt de komende weken. Port of Amsterdam geeft aan dat eind april alle kasten voor de binnenvaart zijn vervangen. “Met de walstroomkasten voor de riviercruises en de superjachten verwachten we eind dit jaar klaar te zijn.”

De kasten op de Veemkade, Javakade, Sumatrakade, Surinamekade en IJplein zijn al vervangen. Die op de Buiksloterweg, Danzigerkade, Haparandadam, Minervahavenweg, Mercuriushaven, Westhavenweg en Van Diemenkade volgen nog.

Overstappen

Om gebruik te maken van de nieuwe kasten moeten schippers overstappen naar Walstroom.eu. Voor de oude kasten geldt dat dit nog via Connect4shore gaat.

De nieuwe instructies zijn te vinden op de website van Port of Amsterdam. Binnenkort komen er stickers op de kasten met een QR-code naar de online instructies.

Voor meer informatie of bij problemen kunnen schippers terecht bij Walstroom.eu. Een vraag stellen kan ook via de gelijknamige app of per telefoon naar 0900 1492. Dat laatste werkt niet voor mensen met een buitenlands telefoonnummer. Zij kunnen bellen naar +31 88 170 77 03.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -