- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAl meer dan 60 aanmeldingen voor "Zeeman Zoekt Vrouw"

Al meer dan 60 aanmeldingen voor "Zeeman Zoekt Vrouw"

- Advertentie -

Delen

Aansluitend op de tentoonstelling ‘Sex & The Sea’ organiseert het Maritiem Museum Rotterdam op Valentijnsdag een evenement voor mannen en vrouwen die werken in de haven of op zee en op zoek zijn naar een leuke vriend(in) én voor singles die op zoek zijn en benieuwd zijn of iemand uit de maritieme sector bij hem/haar past. Al meer dan zestig geïnteresseerde zeelieden en singles meldden zich aan voor "Zeeman zoekt Vrouw" .

Leetijd speelt geen rol
Het Valentijn-dating-event ‘Zeeman zoekt vrouw’ in het Maritiem Museum Rotterdam is bedoeld voor mannen en vrouwen (hetero of homo) die werken in de haven of op zee en op zoek zijn naar een vriend(in) én voor iedereen die wel eens wil daten met iemand uit de maritieme sector. Al meer dan zestig geïnteresseerde (oud)zeelieden en singles meldden zich aan, zowel mannen als vrouwen.

Zeevrouw Fleur zoekt een man.

Leeftijd speelt geen rol. De jongste zeeman is twintig en oudste zelfs zeventig jaar. De reacties zijn enthousiast. Zeevarenden of werknemers uit de haven vinden het een leuk en nuttig initiatief. En de singles zijn om uiteenlopende redenen geïnteresseerd in een date met een zeeman of -vrouw. Dit varieert van interesse in varen, afkomstig zijn uit een schippersfamilie of woonachtig in Katendrecht tot op zoek naar een los-vast-relatie.

14 februari
Mannen en vrouwen kunnen op 14 februari vanaf 20.00 uur in het Maritiem Museum Rotterdam met zeevarenden en havenhelden kennis maken. Het wordt een avond waarbij de romantiek de boventoon voert. Aanwezigen kunnen meedoen met een speeddate, wegdromen op de klanken van soul & jazzband Diona Fox & Her Ragdolls, kijken naar een sensuele salsademonstratie gecombineerd met romantische bachate, luisteren naar de romantische gedichten uit het boek Brieven uit zee van Lilian Hoogendoorn, meelopen met de rondleiding over de expositie ‘Sex & The Sea, by Greenaway/Boddeke’, luisteren naar echte zeemannen en hun liefdesverhalen of wegduiken in een van de vele intieme hoekjes met loveseats in het museum.

Aanleiding: Sex & The Sea
De makers van de tentoonstelling ‘Sex & The Sea, by Greenaway/Boddeke’ (nog te zien tot en met 19-12-2014) spraken met tientallen zeemannen en -vrouwen over het hebben of krijgen van een relatie. Uit hun verhalen bleek dat het heel vaak helemaal niet eenvoudig is. Je bent vaak maanden van huis, je collega’s aan boord zijn voor die periode je enige vrienden en familie, het contact met thuis is lastig door het gebrek aan internet op zee en op zoek naar vertier in verre havens kom je een heleboel verleidingen tegen. Hierdoor raak je steeds meer vervreemd van je wereldje thuis en is het lastig een hechte band op te bouwen.
Maar een relatie met een zeeman of havenheld is ook een avontuur. Niet alleen is het leven samen nooit saai en heb je veel vrijheid voor je eigen dingen. Ook kun je misschien samen tijdelijk in het buitenland gaan wonen.

Aanmelden kan nog steeds
Mannen en vrouwen die interesse hebben in een vriend(in) die werkt in de haven of op zee of die zelf werkzaam zijn in de maritieme sector kunnen zich nog steeds aanmelden voor het evenement door een mail te sturen naar [email protected]. Graag hierin vermelden: naam, leeftijd, geslacht en geaardheid. Meer informatie over het evenement is te vinden op  Deelname kost 5 euro (inclusief entree, drankje en goodybag).

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -