- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsAl komen ze in de finale…

Al komen ze in de finale…

- Advertentie -

Delen

Nederland kleurt oranje en de binnenvaart doet mee. Tot de gedenkwaardige wedstrijd tegen Spanje op vrijdag de 13e nog bescheiden, maar de “gekte” zal dankzij de 5-1 overwinning nu ongetwijfeld losbarsten.

 

(foto Scoopshot/Jane van Hasselt)

Zelfs Jane zal toch inmiddels iets van enthousiasme moeten hebben gekregen. Ze stuurde deze foto aan boord van ms Avena in voor onze Scoopshot-actie en schreef erbij: ‘Dit is nog maar 1 ding… Een vlag achter aan de stok van 3 bij 1,5m groot… Op het stuurhutdak staan 2 vlaggetjes, in de voormast 2 vlaggen, een bal "door" het raam, de schipper loopt al in het oranje en zelfs mijn zijspiegels van de auto hebben het moeten ontgelden…En zelf geef ik totaal niks om voetbal. Al komen ze in de finale dan kijk ik nog niet. Maar heb begrepen dat die kans klein is aldus de schipper 🙂 Dus de tanden maar eventjes op elkaar en dan is het weer voorbij.’
Maar dat was vrijdag overdag, vóór de sensatie in Salvador. Vanaf nu zal Jane toch wel alle wedstrijden van het Nederlands Elftal gaan kijken?

 

(foto Scoopshot/Patrick)

Patrick maakte deze foto van de Gigantia na een speciale schilderbeurt. Hij schreef: ‘De naam wordt elke 2 jaar oranje gemaakt. Normaal ook de mast, maar er is nu een nieuwe aluminium mast. Die dus maar niet gedaan.’
We zijn benieuwd of die mast inmiddels toch ook oranje is…

Heb jij ook een foto van je versierde schip, verkeerspost, werf of internaatsgroep? Mail hem naar [email protected]. Dan plaatsen wij die ook op internet.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -