Afscheidscadeau

0

Het werkbezoek dat Camiel Eurlings afgelopen zaterdag aan Maasbracht bracht was naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste bezoek als V&W-minister aan de Limburgse haven. Hij had een – lang verwacht – afscheidscadeau mee: een bijdrage van 1,3 miljoen euro aan het opknappen van de haven. De binnenvaart ondervindt er al jaren hinder van achterstallig onderhoud.

Camiel Eurlings ondertekent de toezegging voor de 1,3 miljoen euro onder de goedkeurende blik van wethouder Twan Huyskens van Maasgouw, die onder andere Toerisme, Recratie en Economie en als project het Havenfront Maasbracht in zijn portefeuille heeft. (foto Jo Bindels)

“Er zijn door de gemeente goede plannen ontwikkeld in samenspraak met Rijkswaterstaat en Koninklijke Schuttevaer. De recreatievaart en de beroepsvaart komen in deze plannen aan hun trekken en het havengebied wordt aantrekkelijker en dynamischer. De gemeente tast in de buidel, het bedrijfsleven is bereid zijn schouders er onder te zetten…dan kun je als rijk niet achterblijven”, verblijdde Eurlings de havenondernemers en andere aanwezigen met het geld.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.