ABN AMRO steunt Green Award Binnenvaart

0

Green Award Binnenvaart mag een nieuwe incentive provider noteren. Afgelopen vrijdag maakte ABN AMRO Bank bekend het milieukeur voor de binnenvaart te steunen door ruim de helft van de certificaatkosten aan de klanten van de bank te vergoeden.

vlnr A. v.d. Wijgaart, C. de Graaff, G. Pols, T. de Jong, I. Jansen, N. Groenewold, K. Struijk, T. v.d. Molen, B. Kersten, F. Jansen, Y. Ouweneel, P. de Jong, B. Banning, K. Baas, D. van Mullem, A. Struyk, K. Plat, C. v.d. Dool.

Tijdens een lunchbijeenkomst op 14 oktober werden de bijdragen symbolisch via cheques aan de binnenvaartondernemers uitgereikt. Directeur Ton de Jong gaf in zijn toespraak aan het belangrijk te vinden dat de bank de binnenvaart waar mogelijk steunt.
“En dan past zo’n milieukeur voor de binnenvaart heel goed bij ons beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bovendien moet de binnenvaart haar groene karakter meer uitbouwen en op de kaart zetten, vooral in de concurrentie met de andere modaliteiten. Green Award is zo’n instrument daarvoor en dat ondersteunen wij van harte.”

Al 57 schepen
Het gaat voorspoedig met Green Award Binnenvaart. De teller staat inmiddels op 57 gecertificeerde schepen, waarmee de doelstelling voor het eerste jaar al ruimschoots gehaald is.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.