- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws7 oktober: open dag Internaat De Singel

7 oktober: open dag Internaat De Singel

- Advertentie -

Delen

Internaat De Singel houdt vrijdag 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om op een kijkje te komen nemen aan de Burgemeester de Raadtsingel 93a in Dordrecht.

De aanwezige medewerkers van het internaat staan die dag klaar om schippers en hun kind(eren) te ontvangen. “De Singel werkt volgens de volgende speerpunten: christelijke normen en waarden, veel activiteiten en recreatiemogelijkheden en educatie en structurele studiebegeleiding.”

 

Stichting Meander

Op 7 oktober kunnen bezoekers kennis maken met de dagelijkse gang van zaken op het internaat. Afhankelijk van het tijdstip kan men zien hoe het gaat als de kinderen bij De Singel gaan eten, wanneer ze van school worden gehaald of wanneer ze worden opgehaald door ouders.

De Singel, onderdeel van Stichting Meander, is een internaat voor schipperskinderen in Dordrecht. Er verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Naast huisvesting worden ook opvoeding, begeleiding en recreatie aan de kinderen aangeboden.

 

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -