- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsDringende oproep: Wie weet meer over mijn vader Wiebe?

Dringende oproep: Wie weet meer over mijn vader Wiebe?

- Advertentie -

Delen

Frans Dackus is op zoek naar zijn biologische vader. Dat zou een schipper zijn, wiens voornaam Wiebe is. Wie kan hem helpen met informatie of door Frans in contact te brengen met zijn vader of familie?

Hallo, mijn naam is Frans Dackus, geboren op 6 juni 1960 in Maastricht. In mei 2013 heb ik deelgenomen aan het programma DNA Onbekend (uitzending 29 mei 2013, eventueel te bekijken via Uitzending gemist) en hieruit is gebleken dat de man die mij heeft opgevoed niet mijn biologische vader is. Hiermee werd mijn gevoel, waar ik al jaren mee worstel, bevestigd.

Inmiddels heb ik de informatie ontvangen dat mijn biologische vader een schipper blijkt te zijn met de naam Wiebe (achternaam onbekend). Omdat ik heel graag wil weten bij wie mijn roots liggen en ik mijn vader of zijn familie heel graag wil leren kennen ben ik naarstig op zoek naar deze man of familie van hem.
Het gaat dus om een schipper met de naam Wiebe die rond september 1959 met een schip lag aangemeerd in het Bassin te Maastricht. Het schip vervoerde in die tijd grind. Mijn moeder heeft Wiebe ontmoet in de omgeving van de Bosstraat in Maastricht, een straat waar zich toentertijd meerdere cafés bevonden die veel door schippers bezocht werden.

Mijn vraag is dan ook of iemand deze man kent of hier meer over weet. Ik zou u zeer dankbaar zijn als u dan contact met mij op wilt nemen via telefoon, mail of per brief. Dit is namelijk erg belangrijk voor mij om verder te gaan met mijn leven en rust te vinden.
U kunt mijn bereiken op telefoonnummer 0612 46 86 01 of per email op [email protected].
U kunt ook een brief schrijven naar F. Dackus, Levroy 20, 6071 HK Swalmen.
Alle informatie is van harte welkom en kan mij misschien helpen mijn vader c.q. familie te vinden. Ook anonieme tips zijn welkom. Alvast heel erg bedankt voor uw moeite.

Frans Dackus

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -