- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsMaasbracht is gul voor Wheels4Africa

Maasbracht is gul voor Wheels4Africa

- Advertentie -

Delen

Tijdens de Maasbrachter Havendagen stond Jack van Duijn op 29 en 30 juni met een stand van stichting Wheels4Africa om geld in te zamelen voor een ambulance voor een kraamkliniek in Afrika. “Op zich heeft Wheels4Africa niets met de binnenvaart te maken. Alleen omdat we een stichting zijn die in Maasbracht gevestigd is, kregen we van de organisatie de volle medewerking en daarvoor nog onze hartelijke dank.”

Met een glimlach
Van Duijn werkte bijna 25 jaar in het schippersinternaat Prins Bernhard in Maasbracht. Daardoor kende hij een groot aantal van de bezoekers van de havendagen. Hij had hoge verwachtingen van de opbrengst. “En…. die verwachting kwam natuurlijk uit. Men gaf gul en met een glimlach. Een enkeling vroeg wat ik er zelf van opstreek. Ik hoefde daar niet eens op te reageren, want anderen die erbij waren en mij kennen, deden dat wel voor mij.”

 

“De vele gesprekken, vooral met mensen die ik lange tijd niet gesproken had, ook over andere zaken dan Wheels4Africa, de ontwikkelingshulp in het algemeen en de onvrede bij velen hierover, voelden voor mij als een warme deken. Wat heb ik al die jaren toch met veel fijne mensen mogen werken!”

500 euro
De opbrengst van de beide dagen was bijna 500 euro. Zo’n hoog bedrag was nog niet eerder voorgekomen aldus Van Duijn. “Er moet nog veel bij, want we gaan voor goed materiaal – rotzooi hebben ze daar genoeg – waar men lang gebruik van kan maken om baby’s en moeders te redden.
Op onze site www.wheels4africa.nl kunt u meer over onze kleine maar zéér effectieve stichting lezen en ons project: een goede en geschikte ambulance voor de kraamkliniek in Saaba, Gambia. Tevens staat daar vermeld hoe eenvoudig het is om ons te steunen om deze auto aan te schaffen. Dat kan bijvoorbeeld via www.MacroMicro.nl of ons bankrekeningnummer 850056780 t.n.v. Wheels4africa.”

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -