- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuws9 april open dag bij Internaat De Singel

9 april open dag bij Internaat De Singel

- Advertentie -

Delen

Alle geïnteresseerden zijn op maandag 9 april van 10.00 tot 16.00 uur welkom om een kijkje te nemen bij Internaat De Singel aan de Burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht. De aanwezige medewerkers van het internaat, dat afgelopen jaar zijn 70-jarig bestaan vierde, ontvangen varende ouders en hun kind(eren). Ook het op de locatie aanwezige kinderdagverblijf en de BSO van Stichting Prokino hebben open dag.

“Op 9 april zetten we bij Internaat De Singel de deuren open en kunt u op uw gemak rondkijken op onze unieke en ruime locatie. Tijdens deze open dag kunt u kennis maken met de dagelijkse gang van zaken op ons internaat. Afhankelijk van het tijdstip dat u komt, kunt u zien hoe het gaat als de kinderen bij De Singel gaan eten, wanneer ze van school worden gehaald of wanneer ze worden opgehaald door ouders. Op deze manier krijgt u een bijzondere inkijk in het leven van kinderen op het internaat.”

 

Christelijke normen en waarden

De Singel werkt volgens de volgende speerpunten: christelijke normen en waarden, veel activiteiten en recreatiemogelijkheden en educatie en structurele studiebegeleiding.

Bij het schippersinternaat, onderdeel van Stichting Meander, verblijven kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Naast huisvesting krijgen ze ook opvoeding, begeleiding en recreatie aangeboden.

“Internaat De Singel biedt een veilige, open en stimulerende omgeving, waar kinderen ruimte en aandacht krijgen om zichzelf te ontwikkelen.” Op het internaat zijn meerdere leeftijdsgroepen, waaronder een begeleid wonen traject.

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -