27 november: Captain of Sales

0

Op 27 november organiseert de KNRM het event Captain of Sales. In aanloop naar die dag proberen verkoopspecialisten uit het bedrijfsleven voor hun deelname zoveel mogelijk geld op te halen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Een van de deelnemende teams is Team 83. Dat bestaat uit de gebroeders Wim en Dennis Schouwenaar van DHSS uit Den Helder.

Van ‘Expeditie Robinson’ tot ‘De Slimste Mens’

Tijdens Captain of Sales moeten zij en andere teams allerlei opdrachten uitvoeren. “Opdracht die soms maken dat je je waant in Expeditie Robinson. Maar op andere momenten heeft het weer meer weg van Wie is de Mol of zelfs van De Slimste Mens. Je volledige arsenaal aan kennis en kunde wordt aangesproken, zonder dat je sportman of vrouw moet zijn om succesvol te kunnen zijn.”

Goede doel

Deelname is gratis! Maar het is wel de bedoeling dat de teams “renderen” voor het goede doel: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Vanwege Covid-19 situatie is Captain of Sales dit jaar een volledig online event. Het is p 27 november te volgen via Vimeo.

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.