- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsCastelein mag nog vier jaar door

Castelein mag nog vier jaar door

- Advertentie -

Delen

Allard Castelein is voor vier jaar herbenoemd als CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. De aandeelhouders, gemeente Rotterdam en de Nederlandse Staat, hebben dat besloten op voordracht van de raad van commissarissen. De herbenoeming van Castelein (59) gaat in per 1 januari 2018.

“Allard Castelein heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij voor het Havenbedrijf en de Rotterdamse haven de juiste man op de juiste plek is in dit tijdperk van verandering”, zegt president-commissaris Rutger van Slobbe. “Wij wensen hem veel succes de komende vier jaar bij het verder ontwikkelen van het haven-industrieel complex in de slimste en beste haven.”

 

(foto’s Havenbedrijf Rotterdam)

Energietransitie

Castelein zelf zegt: “Ik ben verheugd dat we de komende periode verder kunnen bouwen aan de uitvoering van de strategie die we als Havenbedrijf hebben ontwikkeld en waar we samen met vele partners en stakeholders een goede start mee hebben gemaakt de afgelopen jaren. De haven ondergaat door digitalisering en de energietransitie grote veranderingen. Het Havenbedrijf en de ondernemingen in het havencomplex moeten een actieve rol blijven spelen bij deze uitdagingen voor de toekomst.”

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -