12 oktober open dag bij Leusink Safety

0

Leusink Safety houdt zaterdag 12 oktober een open dag. Tijdens deze open dag brengt het bedrijf in Meppel, dat voorheen Leusink Marine center heette, zijn gedeeltelijk nieuwe assortiment onder de aandacht van het publiek. Zowel bestaande als nieuwe klanten profiteren van interessante aanbiedingen. Daarnaast zijn verschillende toeleveranciers van Leusink Safety aanwezig en zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Een telescoopkraan brengt mensen tot 50 meter hoogte voor een geweldig uitzicht over Meppel. De sportieve gasten kunnen in de boot van botenbouwer Zwagers Boating stappen voor een snelle vaart over het Meppelerdiep. Kinderen kunnen een ritje maken op een Shetland-pony of zich uitleven op een groot springkussen. De suikerspinnen worden gratis uitgedeeld. Verder zijn er stands van diverse bedrijven, productdemonstraties, en activiteiten als boogschieten en het blussen van een brandje.

Brandblusmiddelen
Leusink Safety is begonnen als bunkerstation voor de scheepvaart. Bunkerboot de Mug levert in Meppel en omgeving gasolie aan de beroeps- en pleziervaart. Inmiddels hebben het bedrijf en de medewerkers de nodige certificaten behaald waardoor de activiteiten konden worden uitgebreid met het keuren en leveren van brandblusmiddelen, verbanddozen, reddingsvesten et cetera. In een straal van 30 kilometer om Meppel worden de blussers, reddingsvesten, maar ook scheepsbenodigdheden gehaald en gebracht. De bestelbus van Leusink rijdt twee keer per dag een ronde door Meppel, Zwartsluis, Genemuiden en Zwolle.

Compleet assortiment
Ook het winkelassortiment is de laatste tijd flink uitgebreid. “Door de nieuwe productgroepen fittingwerk, bevestigingsmaterialen, veiligheidsschoenen, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen hebben we inmiddels een compleet assortiment voor de binnenvaart maar ook voor de scheepswerven”, aldus directeur Henk Leusink. “Daarnaast weten ook steeds meer bedrijven en particulieren de weg naar ons te vinden. Met deze open dag willen we relaties bewustmaken van de veelzijdigheid die we kunnen bieden.

De open dag is zaterdag 12 oktober en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Leusink Safety is gevestigd aan de Zomerdijk 27a in Meppel.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.