Wie wordt Leerbedrijf van het Jaar?

0

Scholing is voor de instroom van jonge vakbekwame mensen in de sector transport en logistiek essentieel. Leerbedrijven spelen hierbij een belangrijke rol door het bieden van goede leerplaatsen en het begeleiden van leerlingen. Praktijkopleiders spelen een centrale rol bij de ontwikkeling van jongeren tijdens hun opleiding. Om het belang van leerbedrijven en praktijkopleiders te onderstrepen, organiseert VTL ook dit jaar de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar en Praktijkopleider van het Jaar.

Nieuwe categorie: maritiem
De verkiezing van het beste leerbedrijf krijgt dit jaar een extra categorie, specifiek voor maritieme bedrijven. Daarmee zijn er nu twee prijswinnende categorieën: het beste leerbedrijf in de maritieme sector en het beste leerbedrijf in sector beroepsgoederenvervoer en logistiek.

Beste praktijkopleider
De praktijkopleider speelt een belangrijke rol bij de begeleiding en ontwikkeling van de leerling. Hij of zij weet als geen ander hoe de leerling het werk doet, of hij het werk leuk vindt en of hij het werk aankan. Daarom is er ook voor de praktijkopleiders een eervolle erkenning te behalen: Praktijkopleider van het Jaar 2010 voor de sector Transport en Logistiek.

Inschrijving gestart
Enthousiaste praktijkopleiders en leerbedrijven kunnen vanaf vandaag de vragenlijst invullen op www.vtl.nl. Leerlingen, collega’s en vertegenwoordigers uit de sector kunnen ook praktijkopleiders en leerbedrijven voordragen voor de verschillende titels. Alle ingevulde en ingezonden vragenlijsten viavtl.nl worden beoordeeld door een deskundige jury. Tot 20 augustus 2010 kunnen leerbedrijven en praktijkopleiders de vragenlijsten invullen.
Zoals elk jaar kiest het publiek de praktijkopleiders. Bij de leerbedrijven beslist een jury.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.