Wie kent pelgrims Ramon en Miranda?

0

Carien van Hooff is op zoek naar het schippersechtpaar Ramon en Miranda. In een ingezonden brief legt ze uit waarom: “Ze zijn ongeveer 35 jaar en hebben in oktober van dit jaar een deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gelopen. Zij liepen het deel op de route de la Plata, van Sevilla tot Astorga. Rond 1 november zijn ze weer naar Nederland vertrokken.”

Het beeldje dat Danilo Valenti voor Ramon en Miranda maakte.

Op die route hebben ze een Italiaan ontmoet: Danilo Valenti. “Danilo is houtbewerker en heeft voor Ramon en Miranda een prachtig beeldje gemaakt van houtsnijwerk. Helaas hebben zij elkaar niet meer ontmoet op het laatste stuk van de route en Danilo heeft ook geen adresgegevens van hen. Ik kwam hem de dag na hun vertrek naar Nederland tegen en hij heeft het beeldje aan mij meegegeven.”
“Ik probeer dus om via De Binnenvaartkrant dit schippersechtpaar te bereiken. Het heeft voor hen waarschijnlijk grote waarde en ik denk dat Ramon en Miranda het erg leuk vinden om alsnog van Danilo te horen.”

Carien van Hooff roept de hulp van de bezoekers van deze site in. Kent u Ramon en Miranda? Geef hun gegevens dan alstublieft door aan de redactie. Dan spelen wij die door naar Carien van Hooff, zodat zij rechtstreeks contact met hen kan opnemen.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.