VVD-Kamerlid wil investeren in Oude Rijn

0

Afgelopen zaterdag inspecteerde Barbara Visser de Oude Rijn. Het Tweede Kamerlid voor de VVD vroeg aandacht voor de economische betekenis van deze en andere vaarwegen in het Groene Hart.

Visser is woordvoerder Water in de Tweede Kamer. In het kader van de provinciale verkiezingen bezocht ze 28 februari Alphen aan den Rijn en Woerden. Samen met liberale kandidaten voor de provincies Utrecht en Zuid-Holland en Waterschap de Stichtse Rijnlanden voor de delegatie over de Oude Rijn.

Economisch belang

Visser zei dat de VVD betere samenwerking wil tussen overheden én wil blijven investeren in vaarwegen. De vaarwegen in het Groene Hart zijn volgens haar van economisch belang voor ondernemers en dragen bij aan werkgelegenheid. Vaarwegen houden zich niet aan gemeente- en provinciegrenzen, aldus Visser. Volgens de VVD is goede samenwerking tussen overheden belangrijk voor doorstroming en onderhoud van waterwegen. De VVD wil daarin blijven investeren. Voor het eerst zijn op 18 maart de verkiezingen voor de waterschappen en de provinciale staten op dezelfde dag.

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.