Havenman Harold Linssen opent MOCE 2015

0

Op 22 april vindt het jaarlijkse Navingo Maritime & Offshore Career Event plaats. Het evenement wordt officieel geopend door Harold Linssen, Havenman van het Jaar 2014 en directeur van reparatiewerf Keppel Verolme.

Vorig jaar vormde zich voor de opening al een lange rij voor de ingang van het Beurs-WTC. Ook dit jaar verwacht de organisatie weer een grote opkomst. Wie de wachtrijen wil omzeilen, doet er verstandig aan zich vooraf te registreren op de website.

 

Grote namen, mooie banen

Net als voorgaande jaren zijn grote namen uit de maritieme wereld en de offshore van de partij. Onder andere Heerema, Boskalis, Damen Shipyards, Jumbo en Van Oord  hopen in Beurs-WTC  toekomstige medewerkers te interesseren. De sector laat nog steeds groei zien en heeft daarnaast behoefte aan nieuwe instroom als gevolg van vergrijzing.

Inschrijving voor deelname als exposant van MOCE 2015 is nog mogelijk tot vrijdag 13 maart.

 

MOCE 2015 vindt op woensdag 22 april plaats in Beurs-WTC Rotterdam. Het banenevenement opent om 10.30 uur zijn deuren. De toegang is gratis. Om 18.00 uur sluit de beurs. Het laatste uur wordt traditioneel afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer. Die is voor zowel exposanten als bezoekers gratis en wordt aangeboden door de organisatie.

 

 

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.