VRC-penning voor Hans Smits

0

Scheidend president-directeur Hans Smits van Havenbedrijf Rotterdam heeft tijdens het traditionele Cargadoorsdiner van de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors de jaarlijkse VRC-penning ontvangen.

De VRC-penning is meer dan een oeuvre onderscheiding voor de topman die eind deze maand zijn functie overdraagt aan Allard Castelein. Het VRC-bestuur waardeert de inspanningen van Smits voor de Rotterdamse haven.

Tweede Maasvlakte
“Na de problemen die ontstonden door het tumultueuze vertrek van zijn voorganger heeft hij weer rust gebracht in het bedrijf en dit geprofessionaliseerd”, aldus VRC-voorzitter Albert Thissen. “Hij heeft ook behoorlijk aan de weg getimmerd door zijn inbreng voor de verwezenlijking van Maasvlakte Twee en de crisiskortingen op havengeld. De VRC waardeert bovendien de jarenlang goede samenwerking met Smits en de zijnen bij het HbR.”

Blijk van waardering
De VRC-penning, die vorig jaar voor het eerst werd uitgereikt (aan toenmalig Deltalinqs-voorzitter Wim van Sluis), is een blijk van waardering voor prestaties, bijdragen en werkzaamheden die de haven van Rotterdam ten goede zijn gekomen. De cargadoors zetten er een persoon of organisatie mee in de schijnwerpers die zich op aansprekende, uitzonderlijke en inspirerende wijze heeft ingespannen voor de Rotterdamse haven. Daarbij is, gezien de achterban van de VRC, speciale aandacht voor de verdiensten voor de rederijen en hun vertegenwoordigers in Rotterdam.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.