- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVeel te beleven tijdens Navingo Career Event

Veel te beleven tijdens Navingo Career Event

- Advertentie -

Delen

Op donderdag 23 mei kunnen werkzoekenden, zij-instromers en geïnteresseerden op een bijzondere manier kennismaken met de maritieme, offshore en energiesector. Tijdens het Navingo Career Event worden zowel op de beursvloer als op het buitenterrein van RDM Rotterdam -Onderzeebootloods allerlei activiteiten georganiseerd.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meevaren met een tender van het Loodswezen, de productiehal zien van Ampelmann of na een vaartocht de reparatiewerf van Damen Shipyards bekijken. Op deze manier kunnen zij een goede indruk krijgen van de carrièremogelijkheden in de sector en op een interactieve manier in gesprek komen met de aanwezige bedrijven.

Ook bezoekers die niet direct op zoek zijn naar een baan, zijn van harte welkom het Navingo Career Event te bezoeken. Er is voor hen ook voldoende gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en experts en professionals uit de sector te horen spreken. Het complete programma is te bekijken op NavingoCareerEvent.com.

Bedrijven ontmoeten

Bezoekers kunnen in de Onderzeebootloods topbedrijven als Tennet, Royal IHC, FEADSHIP, Shell, Multraship en DEME Offshore op een informele manier en face-to-face ontmoeten. Voor hen is het een mooie kans om een goede eerste indruk te maken en meteen in gesprek te gaan over de carrièremogelijkheden bij deze bedrijven.

Via skill-sessies met thema’s als machine learning of jezelf leren ‘pitchen’ kunnen bezoekers van het Navingo Career Event ook werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij kunnen aanschuiven en meepraten bij een van de talkshows op Community Square met thema’s als heavy lifting, autonoom varen of digitalisering. Op ‘The Stage’ betreden medewerkers van de bedrijven het podium om korte presentaties te geven over hun werkzaamheden, de innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap karakteriseren de maritieme, offshore- en energiesector.

de innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap karakteriseren de maritieme, offshore- en energiesector. (foto Freek van Arkel)

Vaartochten en thematours

Op het buitenterrein kunnen de bezoekers op een bijzondere manier kennismaken met de sector en de bedrijven die aanwezig zijn: zij zien daar de laatste innovaties, kunnen aansluiten bij vaartochten en thematours en deelnemen aan activiteiten.

Het Navingo Career Event is te bezoeken vanaf 10.00 uur. De dag wordt afgesloten met een afterparty die om 17.00 uur start. Daar kunnen bedrijven en bezoekers netwerken en bijpraten. Het event is gemakkelijk te bereiken met auto, bus, waterbus en watertaxi. Vanaf Rotterdam Centraal worden pendelbussen ingezet. Kijk voor gratis registratie op NavingoCareerEvent.com.

Kom naar het Binnenvaart Paviljoen

Ook de binnenvaart is goed vertegenwoordigd op het Navingo Career Event. Na het succes van vorig jaar is er weer een Binnenvaart Paviljoen. Zeven partijen presenteren de sector hier gezamenlijk.

Bezoekers kunnen hier terecht bij HEBO, Dari, Vario Shipping, Bosman Container Shipping Group, Koninklijke BLN-Schuttevaer, Bureau Voorlichting Binnenvaart en de Binnenvaartkrant. Je bent van harte welkom.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -