Vanaf 4 juni stremming sluis Driel

0

Van maandag 4 juni 06.00 uur tot en met zaterdag 9 juni 20.00 uur is de Nederrijn bij sluis Driel volledig gestremd. Schepen moeten omvaren via de Waal en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Rijkswaterstaat Oost-Nederland voert onderhoud uit aan de sluis in Driel. De Nederrijn is daardoor zes dagen volledig gestremd. Als de werkzaamheden eerder klaar zijn, wordt de stremming eerder opgeheven. Rijkswaterstaat informeert hierover zo snel mogelijk.
Als er door een calamiteit niet gewerkt kan worden in de geplande periode, dan vinden de werkzaamheden plaats van maandag 18 juni 06.00 uur tot en met zaterdag 23 juni 20.00 uur. Hierover informeert Rijkswaterstaat tijdig.

Sluisdeuren wisselen
Rijkswaterstaat Oost-Nederland voert in 2012 onderhoud uit aan de stuw- en sluiscomplexen in de Nederrijn en de Lek bij Driel, Amerongen en Hagestein. Hierbij hoort het wisselen van sluisdeuren, het vervangen van geleidelichten en het repareren van remming- en geleidewerken. De werkzaamheden zijn in april dit jaar van start gegaan en worden afgerond in november.
Later worden ook de sluizen in Amerongen en Hagestein gestremd:
· de sluis bij Amerongen wordt van maandag 3 september 06.00 uur tot en met donderdag 13 september 22.00 uur gestremd
· de sluis bij Hagestein van maandag 29 oktober 06.00 uur tot en met zaterdag 3 november 22.00 uur.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.