- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsVan der Wees brengt jachten naar Düsseldorf

Van der Wees brengt jachten naar Düsseldorf

- Advertentie -

Delen

Koninklijke Van der Wees Watertransporten heeft de afgelopen dagen een bijzonder transport uitgevoerd. Vanuit de Waalhaven in Rotterdam vertrokken twee pontons met daarop negen grote jachten naar Düsseldorf, met een tussenstop in Dordrecht. De jachten arriveerden op oudjaarsdag voor ’s werelds grootste boot- en watersportbeurs: Boot Düsseldorf 2018.

Het transport werd uitgevoerd in opdracht van SevenStar Yacht Transport, dat de jachten per zeeschip naar Rotterdam liet komen. De schepen zijn eigendom van diverse jachtenbouwers. Het grootste vaartuig is een Princess 35M. Dat is meteen het grootste jacht dat ooit naar de Düsseldorfse beurs is getransporteerd.

De jachten waren in de Rotterdamse Waalhaven van het zeeschip overgeladen op de pontons Lastdrager 25 en 26 van Van der Wees. De tocht naar Duitsland werd in verband met de verwachte hoge waterstanden vervroegd.

 

Meer jachttransporten

Het 110 jaar oude Koninklijke Van der Wees heeft veel ervaring met dit soort bijzondere transporten van jachten en geldt daarin als marktleider. “We zien dit soort transporten in ons land ook toenemen. Het laatste jaar is er sprake van een verdubbeling. Niet omdat er meer luxe jachten worden gebouwd, maar vanwege de speciale expertise van Van der Wees”, aldus directeur Elias Ott.

SevenStar Yacht Transport is sinds 1985 actief in het transporteren van luxe jachten over de wereld. Inmiddels is het bedrijf wereldmarktleider in deze bijzondere vorm van transport. Het hoofdkantoor in gevestigd in Amsterdam. Wereldwijd heeft SevenStar Yacht Transport diverse vestigingen.

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -