Single schippers gezocht voor tv-programma

0

Boer zoekt vrouw is al jaren een kijkcijferhit. TV-productiebedrijf  No Pictures Pleases werkt aan een programma waarbij alleenstaande schippers hun droomvrouw kunnen vinden. Daarvoor zoekt het bedrijf, bekend van programma’s als De Roze Wildernis en 5Extreem, binnenvaarders die willen meedoen.

‘Als schipper is het zo nu en dan lastig om een partner te vinden. Je bent veel van huis en daarom kan het moeilijk zijn om je leven als schipper te combineren met die van een partner. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop vrouwen die willen dat hun man iedere avond thuiskomt. Een lastige situatie dus. Maar daar kan nu wat aan gedaan worden’, aldus No Pictures Please.

 

Genieten van de vrijheid

‘Voor een nieuw leuk televisieprogramma zijn wij op zoek naar schippers van binnenvaartschepen die single zijn maar wél toe zijn aan hun droomvrouw! In dit programma gaan we deze schippers helpen een vrouw te vinden en daarbij staat het leven van de schippers centraal. Het zijn vrouwen die graag een relatie aangaan met een schipper en dus ook bereid zijn zich aan te passen aan het leven van een schipper. Vrouwen die het leven van een schipper niet als een obstakel zien, maar juist als iets avontuurlijks, die kunnen genieten van de vrijheid en het geweldig vinden om vele verschillende plekken te zien.’

Ben jij die schipper of ken jij een schipper die zich graag opgeeft voor dit programma? Mail dan naar kandidaten@nopicturesplease.tv of bel naar (035) 750 82 40.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.