- Advertentie -
- Advertentie -
HomeNieuwsScheepvaartboekhandel trekt in bij Observator

Scheepvaartboekhandel trekt in bij Observator

- Advertentie -

Delen

Bas van der Zwan trekt met zijn Rotterdamse Scheepvaartboekhandel in bij de eveneens in de Maasstad gevestigde Observator Watersport van Jan Maat.

Jarnelang was de Rotterdamse Scheepvaartboekhandel gevestigd in de entree van het Maritiem Museum. De laatste zes jaar zat de winkel in de hal van museumproject De Delft in Delfshaven. Toen het – inmiddels definitieve – faillissement van De Delft zich aankondigde, gingen Van der Zwan en Maat met elkaar in gesprek.

 

Hart ophalen

Observator Watersport is een vaste waarde op het Noordereiland, aan de voet van de Hef. Vanaf 8 januari vormt het typische scheepswinkeltje de thuishaven voor beide boekwinkels. Daarmee ontstaat volgens de ondernemers de uitgebreidste maritieme antiquarische boekencollectie, aangevuld met het actuele assortiment van Observator: boeken, pilots, waterkaarten van Europa en zeekaarten van de wereld.

“Met twee experts aan boord kan de zeeman, de watersporter, de binnenschipper en de maritieme boekenliefhebber zijn hart ophalen”, aldus Maat en Van der Zwan. “In alle opzichten vinden liefhebbers van de maritieme wereld dus nu een one‐stop‐shopping-adres op het Noordereiland.” Ook de modellen, nautische cadeaus en het scheepsantiek blijven daar verkrijgbaar.

foto’s: Observator

 

Delen

- Advertentie -

Meer

Laat een reactie achter

Vul uw opmerking in!
Vul je naam in

- Advertentie -
- Advertentie -

- Advertentie -
- Advertentie -