Save the date: Expertsessie ‘Baten van de Binnenvaart’

0

Logistiek over water als partner van Ruimtelijke Ordening

Maandagmiddag 13 december organiseren het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) en de provincie Utrecht een informatiebijeenkomst over de  binnenvaart als oplossing voor knelpunten in de ruimtelijke ordening. Registratie voor de sessie is vanaf nu mogelijk via www.eicb.nl/utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst nemen inspirerende sprekers ons mee naar de mogelijkheden die logistiek over water biedt bij het oplossen van lokale knelpunten. Centraal staat daarbij het streven naar een gezonde stad.

We vertrekken vanuit het bredere plaatje met een keynote verzorgd door lector Haven- & Stadslogistiek dr. Ron van Duin. Het EICB presenteert vervolgens de uitkomsten van een recent onderzoek naar de kansen voor meer watergebonden logistiek in de regio Utrecht.

Het programma zoomt vervolgens in op het interstedelijk netwerk bouwlogistiek-initiatief, en zal afronden met de gezamenlijke ontwikkeling van een aanpak rondom een concrete herontwikkelingscasus in de regio.

Voor wie?

De expertsessie richt zich op gemeente-, provincie en rijksambtenaren die verantwoordelijke zijn voor ruimtelijke ordening, logistiek en milieu. Ook ondernemers en branchevertegenwoordigers zijn van harte uitgenodigd om vanuit hun expertise aan de sessie bij te dragen.

Praktische informatie en registratie

Datum: maandagmiddag 13 december
Locatie: Villa Jongerius, Texacozaal
Tijd: 13.00 – 16.15 uur, met aansluitend een netwerkborrel

Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast registreren via www.eicb.nl/utrecht.

Article bottom ad

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.